Hollandi turniir sai Anett Kontaveidi jaoks lõplikult läbi

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: CHRISTOPHE SIMON / AFP

Eesti esireket Anett Kontaveit ja valgevenelanna Aliaksandra Sasnovitš kaotasid Hollandis ’s-Hertogenboschi tenniseturniiri paarismängus Austraalia paarile Jessica Moore ja Ellen Perez 4:6, 7:6 (6), 10:7.

Avasetis kaotasid Kontaveit ja Sasnovitš oma pallingu seitsmendas geimis. Austraallannad jätsid 5:3 eduseisus kasutamata kaks murdepalli, mis ühtlasi olid settpallid. Järgmises geimis, oma pallingul tõrjusid austraallannad kolm murdepalli ja realiseerisid seejärel settpalli.

Teises setis loovutasid mõlemad paarid ühe pallingugeimi ja kiires lõppmängus olid kindlamad Kontaveit ja Sasnovitš, kes raiskasid küll ühe settpalli, kuid realiseerisid teise võimaluse punktiks.

Kolmas sett kuulus aga kindlalt Austraalia paarile – nad murdsid kaks korda järjest Kontaveidi ja Sasnovitši pallingu ja eduseisu enam käest ei andnud.

Kontaveit ja Sasnovitš pole ’s-Hertogenboschis enam konkurentsis ka üksikmängus, sest Kontaveit kaotas avaringis venelannale Veronika Kudermetovale 4:6, 6:7 (4) ning Sasnovitš tunnistas ameeriklanna Coco Vandeweghe 6:2, 7:5 (1) paremust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles