Morozov endisest meeskonnakaaslasest: loodan, et Anton pääseb MMil väljakule

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anton Mirantšuk.
Anton Mirantšuk. Foto: Alexander Vilf / Sputnik

Eesti jalgpallikoondise keskkaitsja Igor Morozov rääkis pärast MM-finaalturniiri avamängu, et loodab Venemaa koondise särgis näha väljakul oma endist meeskonnakaaslast Anton Mirantšukki.

22-aastane Mirantšuk mängis üle-eelmisel hooajal laenulepingu alusel Tallinna Levadias ja kerkis Eesti meistriliiga üheks säravaimaks mängijaks. Lõppenud hooajal säras venelane Venemaa meisterklubi Moskva Lokomotivi ridades. «Olen jälginud tema mänge Lokomotivis. Ta on enesekindlust kõvasti juurde saanud ja edasi arenenud. Treener teda usaldab ja loodan, et Anton jätkab samas vaimus. Isiklikult tahaksin teda MMil mängimas näha,» sõnas Morozov.

Venemaa koondises mängib ka Mirantšuki kaksikvend Aleksei Mirantšuk, keda ennustati MMi avamängus Saudi Araabia vastu Venemaa algkoosseisu, kuid ründaja jälgis kogu kohtumist vahetuspingilt. «Ma ei ütleks, et Aleksei on parem kui Anton. Ma arvan, et nad on võrdsed mängijad. Samahästi võiks kohtumist alustada ka Anton,» arvas Morozov.

Venemaa koondise avamängu kommenteeris Morozov järgmiselt: «Nad olid kannatlikumad ja nõelasid õigel ajal. Kontrarünnakud olid head ja palliga mängiti enesekindlalt. Aga otsustavaks saab järgmine mäng Egiptusega – kõik oleneb sellest, millise emotsiooniga nad peale lähevad. Kui nad võitlevad samamoodi, siis arvan, et kodufännid aitavad nad alagrupist edasi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles