Portugali koondislased lõpetasid koduklubiga päevapealt lepingu

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rui Patricio
Rui Patricio Foto: Sergei Bobylev / Sergei Bobylev/TASS

Neli Portugali MM-koondisesse kuuluvat mängijat – väravavaht Rui Patricio, poolkaitsjad William Carvalho ja Bruno Fernandes ning ründaja Gelson Martins – otsustasid oma koduklubiga Lissaboni Sporting päevapealt lepingu lõpetada. Põhjuseks klubi probleemid.

Patricio kinnitas oma avalduses, et lahkub klubist «vaimse ja füüsilise vägivalla tõttu,» viidates klubi hiljuti tabanud sündmustele. Tänavu mais ründasid 50 maskides meest klubi treeningukeskust, vigastades nii Patriciot, Carvalhot kui Hollandi koondislast Bas Dosti. Dostil löödi rünnaku käigus pea lõhki ning ta vajas haiglas seitset õmblust, Patricio ja Carvalho said väiksemaid vigastusi.

Sportingu mängijad andsid rünnaku järel teada, et nad pole vaimselt valmis klubi esindama, kuid nõustusid sellele karikafinaalis väljakule tulema. Karikafinaal kaotati Avesile 1:2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles