Spordi ja poliitika lahutamatu side Piiteri näitel

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ainuke töö, mis korraldajatel eile hommikul, kaheksa tundi enne Maroko - Iraani kohtumise algust Peterburi Krestovski staadioni juures tegemata, oli kahe pargipingi paigutamine ilusa lillepeenra juurde. FOTO: Ott Järvela
Ainuke töö, mis korraldajatel eile hommikul, kaheksa tundi enne Maroko - Iraani kohtumise algust Peterburi Krestovski staadioni juures tegemata, oli kahe pargipingi paigutamine ilusa lillepeenra juurde. FOTO: Ott Järvela Foto: Ott Järvela

Esimene mulje eile oma esimest jalgpalli MMi kohtumist võõrustanud Peterburist oli lihtne ja klaar – Venemaa on näinud vaeva, et maailma selle aasta suurim ja tähtsaim spordivõistlus edukalt läbi viia ning on selleks ka valmis.

Kas Peterburi bussijaam ja metroopeatused olid ingliskeelsete suunaviitadega varustatud? Olid. Kas Krestovski staadioni poole sõitev metroo teadustas peatusi ka inglise keeles? Jah. Kas vabatahtlikud teadsid, mida nad räägivad? Jah. Kas akrediteerimiskeskuses saba oli? Ei. Milline oli turvakontroll? Põhjalik, aga asjalik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles