MMi kübaratrikiga alustanud Ronaldo: Portugal uskus lõpuni

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP

Karjääri 51. (koondisekarjääri kuuenda) kübaratriki löönud Cristiano Ronaldo vedas jalgpalli MM-finaalturniiril Portugali koondise alagrupimängus 3:3 viigini Hispaania vastu.

Mängu sangar jäi pärast kohtumist ajakirjanikega vesteldes tagasihoidlikuks ja enda saavutust üle ei tähtsustanud. «Me näitasime, et võitleme alati lõpuni. Hispaania tegi seda, milles nad on maailma parimad ehk valdasid palli, aga meie uskusime lõpuni,» olid Ronaldo esimesed kommentaarid.

«Ma olen väga õnnelik. Me mängisime ühe turniiri parima meeskonna vastu ja ma arvan, et see on õiglane tulemus. Nüüd peame keskenduma järgmiseks mänguks, mis saab olema väga raske, aga meie eesmärk on võita ja alagrupist edasi minna,» lisas Ronaldo.

Portugali peatreener Fernando Santos polnud oma meeskonna mängupildiga rahul. «Hispaanial on kvaliteetsed mängijad, meil on kvaliteetsed mängijad. Hispaania ei lasknud meie kvaliteetsetel mängijatel näidata, mida nad suudavad. Nad olid meist intensiivsemad – peame seda parandama,» sõnas juhendaja.

Hispaania juhendaja Fernando Hierro jäi aga oma hoolealustega rahule, arvestades asjaolu, et vaid päev enne finaalturniiri algust vallandati meeskonna peatreener Julen Lopetegui. «Me oleme oma mängijate üle uhked, sest tulime kaks korda kaotusseisust välja. See meeskond teab, mida ta suudab, sest on koos palju mänginud,» rääkis Hierro.

Hierro Ronaldost: «Kui sul on selline mängija nagu Ronaldo, kes suudab teha selliseid asju, siis see on meeskonnale äärmiselt kasulik. Sellegipoolest ei vahetaks ma ühtegi oma mängijat tema vastu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles