Fotouudis: Latvala tunnustas rekordini jõudnud kaardilugejat sümboolse auhinnaga

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jari-Matti Latvala ja Miikka Anttila Sardiinia rallil.
Jari-Matti Latvala ja Miikka Anttila Sardiinia rallil. Foto: ANDREAS SOLARO / AFP

Toyota rallimeeskonna sõitja Jari-Matti Latvala kaardilugeja Miikka Anttila jõudis Sardiinia rallil karjääris uue tähiseni, kui osales karjääri 200. MM-etapil.

45-aastane Anttila debüteeris autoralli MM-sarjas 1999. aastal Janne Tuohino kaardilugejana, hiljem abistas soomlane Mikko Hirvoneni ning alates 2003. aastast on Anttila jäänud truuks Latvalale. Tal on kirjas 17 rallivõitu, 61 poodiumikohta ja 498 katsevõitu. Juubelietapil Sardiinias saavutas Soome ekipaaž Latvala-Anttila seitsmenda koha, kuid piirdus vaid ühe katsevõiduga.

«Tore näha, et Miika selle rekordini jõudis. Ta on mulle ideaalne kaardilugeja – väga rahulik ja täpne ning võimeline mind maha rahustama, kui ma seda vajan,» sõnas Latvala, kes andis kaardilugejale üle sümboolse auhinna.

«Meie eesmärk on endiselt võita maailmameistrivõistlused. Me oleme ambitsioonikad ja jätkame tööd selle eesmärgi saavutamise nimel,» lisas Latvala, kes paikneb käimasoleval hooajal MM-sarja üldarvestuses üheksandal kohal.

Miikka Anttila (vasakul) ja Jari-Matti Latvala.
Miikka Anttila (vasakul) ja Jari-Matti Latvala. Foto: WRC
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles