Lewis Hamilton: F1 on kiviaega kinni jäänud

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: Mark Thompson / AFP

Neljakordne vormel 1 sarja maailmameister Lewis Hamilton pole rahul, kuidas kuninglikus vormelisarjas tähtsaid otsuseid tehakse.

Hamilton ei mõista, miks vormel 1 sarja juhid ei arvesta suurte otsuste tegemisel sportlaste nõuandeid, nagu tehakse teistel spordialadel. Britt sõnas, et vormel 1 peab võtma snitti teistelt ülemaailmsetelt aladelt, kuid tunnistas, et see nõuab aega. «Kui võrdleme vormel 1 sarja NFLi, jalgpalli ja teiste spordialadega, siis oleme kiviaega kinni jäänud. Me püüame järele jõuda, kuid see on pikk protsess,» rääkis Hamilton vormeliportaali Planet F1 vahendusel.

«Seda pole kunagi varem juhtunud ja ma ei arva, et see tulevikus ka muutub,» vastas Hamilton küsimusele, kas sõitjaid peaks rohkem kaasama tähtsate otsuste langetamisel. «On veel palju asju teha, aga usun, et Liberty Media (vormel 1 sarja omanikfirma – toim) astub õiges suunas,» lisas Hamilton.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles