Draxler naeris Mehhikot tabanud skandaali üle

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julian Draxler
Julian Draxler Foto: Eduardo Verdugo / AP

Mehhiko jalgpallikoondis sattus MMi eel skandaali, sest väidetavalt pidutses üheksa MMile osalevat jalgpallurit enne Venemaale sõitmist 30 lõbutüdrukuga. Juhtunu kohta küsiti kommentaari ka mehhiklaste esimeselt vastaselt, Saksamaa poolkaitsjalt Julian Draxlerilt, kes esmalt ei osanudki muud teha kui lihtsalt naerda.

Mehhiko ajakirja TV Notas pidutsesid Mehhiko pallurid lõbutüdrukutega pärast 1:0 võitu Šotimaa üle. «30 VIP eskorttüdrukut korraldasid Mehhiko jalgpalluritele korraliku ärasaatmispeo,» kirjeldati juhtunut. Et pidu toimus siiski mänguvälisel ajal, ei karistatud pallureid mitte ühelgi viisil.

«Ma ei arva, et see kuidagi mängu mõjutab,» sõnas Draxler. «Neid uudiseid oli lõbus lugeda, aga ma pole kindel, kas ja mis sellest üldse tõele vastab. Olen kindel, et siia sõitnud jalgpallurid ei mõtle pidutsemisele, vaid jalgpallile. Pidutsemine pole ju asja tuum!»

F-alagruppi kuuluvate Mehhiko ja Saksamaa kohtumine peetakse pühapäeval kell 18 Moskva Lužniki staadionil. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles