Griezmann kiitis VARi kasutamist: hea töö!

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antoine Griezmanni kukutamine tingis esimest korda VARi kasutamise
Antoine Griezmanni kukutamine tingis esimest korda VARi kasutamise Foto: SAEED KHAN / AFP

Venemaal peetaval jalgpalli MMil tehti täna ajalugu, kui esimest korda kasutati VAR-süsteemi. Nimelt sündis prantslaste avavärav penaltist, mille kohtunik määras pärast videokorduse vaatamist.

Videokohtunik sekkus mängu 54. minutil, et tuvastada, kas Austraalia kaitsja Joshua Risdon takistas trahvikastis Antoine Griezmanni määrustevastaselt või mitte. Kuigi tegu oli õrna puutega, otsustas kohtunik Andres Cunha siiski arutelu tulemusel prantslastele penalti anda. 

Penalti realiseerinud Antoine Griezmann pakatas pärast mängu rahulolust ning rääkis Prantsusmaa telekanalile BeIN, et tervel meeskonnal on VARi kasutamise üle hea meel. «Ma arvan, et see siiski oli penalti, sest ta tõmbas mind vasakust jalast maha. Kui ma püsti tõusin, valutas see veidi. Ma ei simuleerinud,» sõnas ta. «Hea töö, et VARi kasutati.»

Antoine Griezmann penaltit löömas
Antoine Griezmann penaltit löömas Foto: LUIS ACOSTA / AFP

Griezmann kinnitas, et 2:1 võidu saanud Prantsusmaa ei mänginud hästi. «See polnud ei mulle ega meeskonnale hea mäng, aga tähtis on võiduga alustada. Tean, et saan palju paremini mängida.»

Austraalia peatreener Bert van Marwijk kiitis hoolealuseid, kuid VARi olukorda kommenteerida ei soovinud. «Ma ei näinud juhtunut väga hästi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles