Fotod: Moskvas sõitis takso inimestele otsa, viga said Mehhiko jalgpallifännid (1)

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Moskva kesklinnas Punase väljaku lähedal sõitis takso otsa inimestele, kellest osa olid MM-finaalturniiriks kohale saabunud Mehhiko jalgpallifännid.

Politsei võttis taksot juhtinud mehe vahi alla, Reutersi andmetel on tegemist Kõrgõsztanis juhiloa saanud isikuga. Võimude väitel kinnitas juht politseile, et ei sõitnud kõnniteel kõndinud inimestele otsa meelega. «Ta tõmmati autost välja ja jooksis küll minema, aga püüti kohe kinni. Mees karjus vaid, et tema pole midagi teinud,» kirjeldas üks pealtnägija.

Interfaxi uudisteagentuuri andmetel oli juht joobes. Ühtlasi anti teada, et keegi ei saanud õnnetuses tõsisemalt vigastada. Arstiabi anti siiski seitsmele inimesele ja pealtnägija sõnul kandis osa neist Mehhiko lipuvärvides riideid. Praegu on Moskvas tuhandeid mehhiklasi, sest riigi jalgpallikoondis alustab homme õhtul Saksamaa vastu peetava kohtumisega MM-finaalturniiri. Mäng peetakse Lužniki staadionil.

Moskva kesklinna on MMi ajaks püstitatud hulgaliselt betoonbarjääre, et vältida terrorirünnakuid. USA välisministeerium hoiatas aga alles eile Venemaale reisijaid uuesti võimalike ohtude eest.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles