Eesti rattur ei saanud ränkraskel etapil tulemust kirja: olin kehv

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Räim.
Mihkel Räim. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Aksel Nõmmela (BEAT Cycling Club ) ja Mihkel Räim (Israel Cycling Academy) osalesid eile Belgias toimunud ühepäevasõidul Dwars door het Hageland - Aarschot (UCI kategooria 1.1).

197,8 kilomeetri pikkuse kruusa- ja munakivilõikudega ning lühikeste teravate tõusudega sõidu võitis Räime meeskonnakaaslane Krists Neilands. Soolosõidu teinud lätlane edestas finišis järgmist gruppi 33 sekundiga. Teise koha teenis itaallane Elia Viviani (QuickStep Floors) ning kolmas oli belglane Gianni Vermeersch (Corendon-Circus), kirjutab Marathon100.com.

Kui Nõmmela saavutas 52. koha ja lõpetas grupis, mis kaotas võitjale umbkaudu kümme minutit, siis Räim finišisse ei jõudnud. Räim kommenteeris oma Facebooki leheküljel ränkrasket etappi järgmiselt: «Juba alguses tundsin, et jalad on kui betoonblokid. Siiski lootsin, et kannatan veidi veel ja küll tunne läheb paremaks. Seda aga ei juhtunud, olin ikka täitsa null ja kehva. Mingit selgitust ei oska tuua ja vabandustka mitte. Olin kehv ning sattus olema halb päev. Tuju tegi rõõmsaks Neilandsi soolovõit.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles