Nigeeria peatreener: peame Islandit võitma!

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luka Modric (puna-valges) pani Nigeeria enda taktikepi all jooksma.
Luka Modric (puna-valges) pani Nigeeria enda taktikepi all jooksma. Foto: Barczyk/PressFocus/SIPA / Barczyk/PressFocus/SIPA

Horvaatia jalgpallikoondis alistas maailmameistrivõistluste avamängus Nigeeria 2:0 ning asus D-alagruppi juhtima. Horvaatia kapten Luka Modric jäi pärast mängu rahulikuks ja sõnas, et meeskond vääris kolme punkti.

«See on meie jaoks suurepärane algus. Nigeeria mängis hästi, aga me väärisime võitu, sest olime paremad. Olen õnnelik, et lõin penaltist värava. Usun, et jätkame oma teekonda finaalturniiril edukalt, nagu me planeerisime,» rääkis Modric.

Horvaatia peatreener Zlatko Dalic: «Võit on võit. Pole tähtis, kuidas väravad lööd, sest oluline on, et skoorid. Tahtsime rünnakul olla efektiivsemad, aga me ei hakka juuksekarva lõhki ajama, et skoorisime omaväravast ja penaltist.»

Nigeeria juhendaja Gernot Roh: «Oleme pettunud. Kui kaotad mängu, siis see pole hea jututeema, aga peame tunnistama, et Horvaatia mängis paremini. Minu noored mängijad tegid vigu, eriti nurgalöökide puhul. Vahel oleme standardolukordades pisut naiivsed, aga töötame sellega. Peame selle kaotusega leppima ja võitma Islandit.»

D-alagrupi teises mängus leppisid Argentina ja Island eile 1:1 viiki. Järgmises voorus kohtuvad omavahel Argentina - Horvaatia ja Nigeeria - Island.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles