Lõppes Baltimaade suurim surfivõistlus

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul lõppes Pirital kolm päeva kestnud Baltimaade suurim surfivõistlus Estonian NeilPryde Baltic Cup, mis toimus Eesti juba järjestikku 20ndat korda. Võistlustel osalesid seekord Eesti, Läti, Leedu, Soome ja Venemaa surfarid, kokku pea 80 sportlast. Eestlastest võitlesid end esikohale Ingrid Puusta klassis RS:X ja Joonas Väär Techno 293 U17 klassis.

Kui esimesel kahel võistluspäeval olid sportlased kohati hädas ajutise tuulevaikusega ning sõitude stardid kippusid venima, siis täna, võistluste lõpp-päeval oli ilm ideaalne -piisavalt tuegev tuul kuid samas peaaegu olematu lainetus tagas alustele korraliku kiiruse ning väga head võistlustingimused.

Kõige tugevama tasemega klassis, nimega Formula, võttis klassivõidu Lätlane Janis Preiss. Teisel ja kolmandal kohal olid eesti võistlejad. Teise koha saavutas Martin Ervin, kolmandaks tuli Tristen Erik Kivi.

«Tallinnas on alati suurepärane võistleda. Ilm ei olnud küll kahel esimesel päeval just väga hea, ent pühapäevased ideaalsed tingimused tagasid lõpptulemusena mõnusa võistlustunde. Esikoht ei tulnud lihtsalt. Mul oli vaja pidevalt jälgida eestlasi Martin Ervinit ja Tristen Erikut. Ei saanud end hetkeksi unustada ning võitlesin maksimaalselt panustades,» rääkis klassi võitja Preiss.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles