Schumacheri perekond tänas kõiki tema fänne ilusa žestiga

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Seitsmekordne F1 maailmameister Michael Schumacher sai 2013. aastal suusatades ränga peatrauma ning sellest ajast saati pole sakslast avalikkuse ees nähtud. Vormelilegendi perekond otsustas, et fännid peaksid osa saama mehe imelisest karjäärist ning seetõttu on Kölni Motorworld muuseumis avatud Schumacherile pühendatud tasuta püsinäitus.

Näitusel on välja pandud 20 masinat Schumacheri säravast karjäärist, näiteks on oma koha leidnud tema Ferrari võistlusmasinad, aga ka sakslase esimene kart, tema vormel Ford võistlusmasin ning ka Jordan 191, mille roolis tegi Schumacher oma F1-debüüdi.

«Sellest saab ajalooline GP, kus külastajad saavad osaks autospordiajaloost,» sõnas Schumacheride perekonna esindaja Sabine Kehm ürituse avamisel, vahendab Autosport.

«See on Schumacheri perekonna tänuavaldus Michaeli ja autospordifännidele. See on perele kergenduseks, sest annab võimaluse vaadata, milline Michael kunagi oli, mitte ainult keskenduda tema haigevoodile.»

Perekond hoiab Michael Schumacheri tervislikku seisundit saladuses ning täit tõde teab vaid käputäis inimesi ning pärast 2014. aasta suve pole sakslase olukorra kohta ühtegi selget avaldust tehtud.

Toona teatati, et ta pole enam kunstlikus koomas. Aasta tagasi andis kohus Buntele eelkirjeldatud põhjusel korralduse maksta Schumacheri perekonnale valeväidete eest valurahaks 50 000 eurot. Kohtuprotsessi käigus tunnistas Schumacheride perekonnaadvokaat Rolf Damm, et võidusõidulegend ei suuda isegi iseseisvalt püsti seista.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles