Madridi Atletico naaseb Prantsusmaa baasist kolme tippmängija allkirjaga

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antoine Griezmann
Antoine Griezmann Foto: Maxim Tumanov / Kommersant

Prantsusmaa jalgpallikoondise ründaja Antoine Griezmann pikendas eile lepingut Madridi Atleticoga.

Eelmisel nädalal Hispaania televisioonis avaldatud dokumentaalfilmis teatas Griezmann, et on Barcelona pakkumise tagasi lükanud ning jääb Atleticosse. Esmaspäeval sai uudis ametlikuks, kui Atletico juht Miguel Angel Gil Marin reisis Venemaale, et kuni 2023. aastani kehtiv leping allkirjastada.

Marin naaseb Venemaalt veel kahe suure lepinguga. Nimelt pikendas klubiga lepingut Prantsusmaa koondise kaitsja Lucas Hernandez, kes jääb nüüd Atleticosse kuni 2024. aastani. Uue mehena palgati AS Monacost Prantsusmaa koondise poolkaitsja Thomas Lemar, kes läks klubile maksma väidetavalt 70 miljonit eurot. Tegu on Atletico rekordostuga.

Prantsusmaa jalgpallikoondis mängib MMil C-alagrupis, kus avamängus saadi 2:1 jagu Austraaliast. Järgmisena kohtutakse neljapäeval Peruuga ning siis 26. juunil alagrupi viimases mängus Taaniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles