Kolumbia patuoinas haaras negatiivses edetabelis teise koha (1)

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolumbia ja Jaapani H-alagrupi lahingu peakohtunik Damir Skomina näitas juba kolmandal minutil Kolumbia poolkaitsjale Carlos Sanchezile punast kaarti.
Kolumbia ja Jaapani H-alagrupi lahingu peakohtunik Damir Skomina näitas juba kolmandal minutil Kolumbia poolkaitsjale Carlos Sanchezile punast kaarti. Foto: MAKSIM BLINOV / Sputnik

Kolumbia jalgpallikoondise poolkaitsja Carlos Sanchez pani maailmameistrivõistluste H-alagrupi avamängus oma koondise keerulisse olukorda juba kolmandal minutil, kui tõrjus karistusalas käega kindla Jaapani värava ja teenis punase kaardi.

Tegu oli maailmameistrivõistluste ajaloos kiiruselt teise punase kaardiga, kui peakohtunik Damir Skomina eemaldas Sanchezi mängust kaks minutit ja 56 sekundit pärast avavilet. Lisaks realiseeris Shinji Kagawa Jaapani kasuks Skomina määratud penalti. 

Negatiivset rekordit hoiab enda nimel endine Uruguay jalgpallur Jose Alberto Batista, kes teenis 1986. aasta finaalturniiri alagrupimängus Šotimaa vastu punase kaardi juba 54. sekundil. Sanchez lükkas kolmandaks itaallase Giorgio Ferrini, kes patustas 1962. aasta finaalturniiri alagrupimängus Tšiili vastu punase kaardiga kaheksandal minutil.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles