Arsenal soetas endale uue väravavahi

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eppan, Italy, 28.05.2018, DFB Trainingslager Nationalmannschaft, Torwart Bernd Leno (GER) in Aktion ( DeFodi507 *** Eppan Italy 28 05 2018 DFB training camp national team Goalkeeper Bernd Leno GER in action DeFodi507
Eppan, Italy, 28.05.2018, DFB Trainingslager Nationalmannschaft, Torwart Bernd Leno (GER) in Aktion ( DeFodi507 *** Eppan Italy 28 05 2018 DFB training camp national team Goalkeeper Bernd Leno GER in action DeFodi507 Foto: Roland Krivec/DeFodi.de / imago/DeFodi

Arsenali meeskonnaga liitus suvise teise üleminekuna uus väravavaht, kelleks on sakslane Bernd Leno. Üleminek läks Arsenali klubile maksma 22 miljonit eurot.

26-aastane väravavaht on Leverkuseni Bayeri väravat valvanud viimased seitse aastat ning on Saksamaa koondises kirja saanud kuus kohtumist. Nüüd said Arsenal ja Leverkusen Leno ülemineku osas kokkuleppele ja sakslane siirdus Arsenali. 

Arsenali koduleht vahendab peatreener Emery sõnu: «Leno on ülimalt hea ning kogenud väravavaht. Ta on olnud pikalt klubi esiväravavaht ning esinenud väga hästi. Meil on väga hea meel, et Leno meiega ühines.»

Hetkel on Arsenalis väravavahtidest olemas Petr Cech ja David Ospina, seetõttu pole veel päris kindel, keda Leno asendama hakkab. Varem on sellel suvel Arsenaliga ühinenud kaitsja Stephan Lichtsteiner.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles