Vanameister Novosjolov: tüdrukud näitasid, et tuleb kohe treeningsaali suunduda!

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Eilne päev oli unikaalne, see andis mõista, et tuleb kohe treeningsaali suunduda. Tüdrukud tegid jälle ära!» viitas äsja Novi Sadis toimunud EMil hõbemedali võitnud Nikolai Novosjolov Eesti kolmikvõidule naiste epeevehklemises. 

«Sellist asja pole ma oma elus veel näinud!» rõõmustas ta epeenaiste edu üle. 

Novosjolov ise võitis EMil hõbemedali, kaotades finaalis prantslasele Yannick Boreli otsustava torkega 14:15.

«Ma arvan, et ükski medal ei tule kergelt. Mida aastad edasi, seda hinnalisemaks nad muutuvad vaatamata medali värvile. Loomulikult sportlase egoism tahab aina kirkamalt. Aga jah, medal tuleb aina raskemalt,» sõnas Novosjolov. 

Kas keha ja vaim annavad tunda ka, et iga läheneb neljakümnele? «Pole ammu passi vaadanud, tuleb kontrollida, kas aastaarv vastab tõele. Loomulikult. Aastatega olen saanud vigastusi, mis annavad aeg-ajalt märku. Need tulevad ja lähevad.»

Vigastuse tõttu jättis Novosjolov vahele ka täna toimuva võistkonnavõistluse.

Milliste plaanidega vanameister kuu pärast Hiinas toimuvale MMile läheb ning mida arvab ta olukorrast, kus Euroopa meister Katrina Lehis võib-olla MMile ei pääsegi, vaata juba Postimehe videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles