Citroën avalikustas vallandatud Meeke'i asendaja

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kris Meeke'i asendab Mads Østberg
Kris Meeke'i asendab Mads Østberg Foto: FRANCISCO LEONG / AFP

Citroën kinnitas, et meeskonnast vallandatud Kris Meeke'i asendab hooaja lõpuni norralane Mads Østberg. Tõsi, ühel etapil teeb kaasa Sebastien Loeb. 

Østberg on teinud sel hooajal kaasa Rootsi, Argentina ja Sardiinia rallidel. Sardiinias tõusiski norralane Citroëni esisõitjaks ning Citroëni tiimipealik Pierre Budar kinnitas WRC koduleheküljele, et norralane teeb nüüdsest kaasa Soome, Türgi, Walesi ja Austraalia rallidel. Loeb on stardis, nagu varemgi planeeritud, Kataloonias. 

«Meil on praegu käsi üleminekuperiood, kuid enne seda peame lõpetama selle hooaja nii hästi kui võimalik. Mads oskab meid kahtlusteta aidata rahulikul moel edasi,» viitas Budar jällegi Meeke'ile kahjulikuks saanud rohmakale sõidustiilile.

Kui ettevaatlikuks hiljutine skandaal ühe rallisõitja teeb? Østberg rääkis hiljuti Postimehele, et ei teegi.

«Minu arvates pean ma tegema seda, mida oskan, ja teengi ehk annan gaasi. Ma ei usu, et kui ma teeksin sellel rallil mõne avarii, mõjutab see minu tulevikku. Ma ei mõtle sellele. Selliseid asju juhtub vahel. Kas just hooaja keskel, aga juhtub. Isegi arvestades Krisiga juhtunut, ei muuda ma oma sõidustiili ja lähenemist.» 

Kui raske on järgmisele aastale üldse mõelda? «Ma ei saa mõelda isegi mitte järgmisele rallile, pigem keskendun alati vaid järgmisele kiiruskatsele. Minu olukorras on kaugemale tulevikule väga keeruline mõelda. Aga samas peame edasi liikuma. Saan täiesti aru ka sellest, et meeskond peab tulevikku vaatama. Ma arvan, et seda nad praegu teevadki. Me kõik üritame kogu aeg areneda. Arendada autot, arendada ennast sõitjana. Hiljutistest sündmustest hoolimata peame sellest üle saama.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles