Cristiano Ronaldo – jalgpallur nagu portvein (1)

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo on tänavusel MM-finaalturniiril löönud juba neli väravat. FOTO: Yuri Cortez
Cristiano Ronaldo on tänavusel MM-finaalturniiril löönud juba neli väravat. FOTO: Yuri Cortez Foto: Yuri Cortez

Eile päeval Moskvas Lužniki staadionil 78 011 pealtvaataja ees peetud maailmameistrivõistluste B-alagrupi teise vooru kohtumise Portugal - Maroko peategelane oli selge juba enne avavilet, sest emotsioonidele, mida suutis Cristiano Ronaldo vallandada enne, kui pall oli mängu pandud, polnud võimalik kellelgi teisel ületada.

Esiteks Sportivnaja metroojaamast Lužniki väravasse viival umbes poolekilomeetrisel teejupil ei märganud silm mõnda Portugali koondise särki, mis ei kandnud numbrit seitse. Teiseks oli neid särke kandvate portugallaste kõigi hüüete ja laulude teemaks Ronaldo. Kolmandaks pühendasid talle suure osa tähelepanust ka Maroko koondise toetajad, kes Ronaldole ülistust kuulutanud portugallasi «Messi! Messi!» hüüetega tögada proovisid.

Meeskondade algkoosseisude tutvustamine soojenduse ajal möödus ühtlaselt, kuni teadustaja jõudis Ronaldoni. Portugallaste hõisked mattusid kiiresti neid publiku seas umbes kolm korda ületanud marokolaste vilekoori alla. Sama kordus, kui meeskondade sissemarsi eel Ronaldot suurel ekraanil näidati. Nii lihtsalt ongi, et kui platsil on Ronaldo, keerleb kõik ümber tema.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles