Kapten Kert Toobal pärast kaotust: mõni mees mängib ammu juba aurude pealt

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võrkpallikoondise kapten Kert Toobal.
Eesti võrkpallikoondise kapten Kert Toobal. Foto: Tairo Lutter

Eesti meeste võrkpallikoondise kapten Kert Toobal tõdes pärast FIVB Challenge Cupi alagrupi avakohtumises Portugali käest saadud 0:3 kaotust, et meeskonnal oli halb päev. Samas märkis Toobal, et võitlus väsimusega muutub iga kohtumisega keerulisemaks.

«Eks ma antud hetkel saamegi aru, milline võib olla vahe, kui mängime meie hästi ja kui mängivad nemad hästi. Eelmisel nädalal [Euroopa Kuldliiga finaalturniiril] tegime tõeliselt hea partii (toona võitis Eesti Portugali 3:0 - toim), täna nii head ei teinud,» sõnas Toobal volley.ee-le antud intervjuus.

Neljapäeval kohtub Eesti teises alagrupimängus Kasahstaniga. Poolfinaali pääsemiseks ja esikoha püüdmise lootuste säilitamiseks vajatakse võitu. «Täna oli selle turniiri ainuke hetk, kus võib komistada. Loodan, et teeme neljapäeval korrektuurid ja mängime paremini. Portugal mängis seekord kodus, servis hästi ja oli hoopis teistsugune meeskond kui nädal tagasi,» sõnas Toobal.

«Karlovy Vary's alustasime Portugali vastu ju samamoodi (Eesti jäi avageimis kaotusseisu - toim). Tänagi tulime järgi, ent vastasel oli natuke juurde panna. Aga üle ma ei dramatiseeri. Eks meeskond on mai algusest täistuuridel liikunud. Kõik annavad nii palju, kui veel sees on. Loodan, et homme on natuke parem mäng.

Mõni mees liigub juba ammu aurude peal. Aga loodetavasti need aurud veel nii palju kestavad, et saab siin Portugalis mängud ära peetud. Aga meestele etteheiteid mul pole, kõik annavad endast maksimumi,» rääkis Toobal.

Eesti koondise jaoks on neljapäevane kohtumine Kasahstaniga kümnes võistlusmäng alates 19. maist, kui Euroopa Kuldliiga alagrupiturniiriga alustati.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles