MMil punase kaardi teeninud mängija saab tapmisähvardusi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carlos Sanchez
Carlos Sanchez Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA / CHINE NOUVELLE/SIPA

Kolumbia ja Jaapani vahelises alagrupimängus teenis Kolumbia kaitsja Carlos Sanchez punase kaardi juba mängu esimestel minutitel. Kolumbia kaotas mängu, peale mida hakkas Sanchez saama tapmisähvardusi.

Nimelt on Kolumbia politsei asunud uurima juhtumeid, kus väidetavalt ähvardatakse tappa Kolumbia kaitsemängijat. Meeskonna fännid on niivõrd pettunud koondise halvas turniiri alguses, et otsustasid kaotuse pärast süüdlaseks tembeldada Carlos Sanchez'e vahendab The Guardian.

Sanchez hüppas jaapanlase Shinji Kagawa löögi blokeerimiseks palli ette, kuid pall tabas juhuslikult tema kätt. Kuna löök oleks lennanud otse värava raamide vahele, siis karistas kohtunik mängijat punase kaardiga ning lisaks määras Jaapanlastele penalti. Kuigi Kolumbia suutis poolaja lõpus mängu viigistada 1:1 peale, võitsid lõpuks jaapanlased kohtumise siiski 2:1.

Kolumbia koondisel on nüüdseks tõeline oht kukkuda turniirilt peale alagrupimänge välja, sest meeskonnal on ees ootamas kaks väga keerulist mängu Senegali ja Poolaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles