Veel on võimalus! UEFA superkarika piletite taotlemine on lõpusirgel

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kes tahab Madridi Reali Tallinnas oma silmaga mängimas näha, peab pingutama
Kes tahab Madridi Reali Tallinnas oma silmaga mängimas näha, peab pingutama Foto: DIMITAR DILKOFF / AFP

Järgmise nädala algul lõppeb piletite taotlemine 15. augustil Tallinnas toimuvaks UEFA superkarikaks.

Piletiostuks tuleb hiljemalt 26. juuni kella 15ks UEFA veebilehel oma soov registreerida. Iga inimene saab tellida maksimaalselt neli piletit, seejuures peavad pääsme ostma kõik, ka lapsed. Piletisoovi registreerides tuleb märkida oma nimi, sünnikuupäev, rahvus, dokumendi number jms. Pääse on personaalne. Ühele nimele saab teha ühe piletitaotluse.

Kuna piletisoove tuleb väga palju, siis toimub loos, mille kaudu selgub, kes piletisoovi registreerinud inimestest saavad võimaluse pilet osta. Loosi tulemused annab UEFA teada 6. juuliks. Loosi teel piletiostu õiguse võitnud inimesel on võimalik ka sellest loobuda.

Esimese kategooria pilet maksab 130 eurot, teise kategooria oma 90 ja kolmanda kategooria pääse 50 eurot. Ratastoolipiletite hind on 50 eurot (saatja tasuta). Pääsmete eest tasumine toimub krediitkaardiga.

UEFA edastab kõigile piletiomanikele pääsme hiljemalt nädal enne mängu elektrooniliselt. Paberpileteid ei väljastata.

Müüki läks 8700 piletit. Eesti Jalgpalli Liidu kaudu ei ole võimalik pileteid soetada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles