Raisma jäi Belgias pidama veerandfinaali, ent parandab edetabelikohta

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kenneth Raisma.
Kenneth Raisma. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Kenneth Raisma (ATP 743.) pidi  Belgias Havre’is toimuval 15 000 dollari suuruse auhinnafondiga ITF turniiri veerandfinaalis tunnistama 26-aastase sakslase Marvin Netuschili (ATP 709.) 6:4, 6:2 paremust.

Esimeses setis hoidsid mõlemad kuni seisuni 3:3 oma servigeimi. Seitsmendas geimis õnnestus sakslasel Raisma palling murda, kuid Raisma vastas samuti murdega. Üheksandas geimis murdis Netuschil veel korra ja võitis lõpetuseks oma servigeimi nulliga, vahendab Tennis.ee.

Teises setis murdis Netuschil kohe avageimis. Raismal vastu murda ei õnnestunud ja kaotas ka seitsmendas geimis oma pallingul.

Avaringis võitis Raisma hollandlast Stephan Gerritseni (ATP 856.) 7:6 (5), 6:4 ja teises ringis guatemalalast Christopher Diaz-Figueroat (ATP 643.) 6:3, 6:1. Veerandfinaali jõudmisega teenitud kaks punkti tõstavad Raismat pisut ka nädala pärast avaldatavas ATP edetabelis. Praeguse seisuga tõuseb Raisma nelja koha võrra 739. positsioonile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles