Brasiilia koondis kaotas enne mängu Serbiaga olulise mehe

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Douglas Costa.
Douglas Costa. Foto: Anatoliy Medved/SIPA / Scanpix

Brasiilia jalgpallikoondist tabas enne viimast alagrupimängu Serbiaga tagasilöök, sest ääreründaja Douglas Costa jääb kohtumisest eemale.

Costa vigastas teise vooru 2:0 võidumängus Costa Rica üle reielihast. Avamängus oli ta pingile jäänud, ent teises kohtumises tuli juba poolajal Williani asemel väljakule ja andis lisaminutitel söödu Neymari väravale. Lisaks Costale ei saa meeskonda Serbia vastu aidata ka äärekaitsja Danilo, kes vigastas nädala algul treeningul samuti säärelihast.

Kumbki ei sõida koos meeskonnaga Moskvasse mängule Serbiaga, vaid mehed jäävad Sotšisse Brasiilia treeningbaasi. Costa Ricale alles üleminutitel kaks väravat löönud ja võidu saanud Brasiilial on E-alagrupis 4 punkti nagu ka Šveitsil, Serbial on 3 ja juba välja langenud Costa Rical 0 punkti. Brasiilia ja Serbia kohtuvad Moskvas 27. juunil, täpselt samal ajal mängivad Nižni Novgorodis omavahel Costa Rica ja Šveits.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles