Tallinn renoveerib Kadrioru staadioni ja Pirita velodroomi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadrioru staadion.
Kadrioru staadion. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna linn kavatseb lähiaastatel renoveerida kaks Eesti spordiajaloo seisukohalt sümbolväärtusega objekti - nii Kadrioru staadioni kui ka Pirita velodroomi.

Tallinna linna hiljuti vastu võetud eelarvestrateegias 2019-2022 on sisse kirjutatud rida "Kadrioru Staadioni renoveerimine koos juurdeehitustega". Detailsemaks minnes tähendab see esmajärjekorras planeeritud nõuetele vastava valgustuse väljaehitamist. Selle loogiliseks jätkuks ka tribüünhoone renoveerimist ja uute olmehoonete ehitamist ning treenimisvõimaluste laiendamist. Kõikide eelduste kohaselt saab valgustuse vahetamisega alustada 2019. aastal, vahendab ERR.

Eelarvestrateegia kohaselt on kavas senise velodroomi asemele ehitada kaasaegne spordikeskus, kus lisaks sisetrekile on areeni keskel võimalus erinevaid spordikatteid kasutades läbi viia mitmete teiste spordialade treeninguid, võistlusi ja muid kultuuriüritusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles