Horvaatia koondislane: kui Modric oleks hispaanlane, oleks ta juba maailma parimaks valitud

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnelik Luka Modrić
Õnnelik Luka Modrić Foto: Stanislav Krasilnikov / Stanislav Krasilnikov/TASS/Scanpix

FC Liverpooli ja Horvaatia koondise mängija Dejan Lovren ütles välja, et tema arust on Luka Modric maailma parim jalgpallur, kuid teda ei hinnata piisavalt.

Horvaatia koondis alistas MMil D-alagrupis Argentiina suurepärase 3:0 võiduga. 32-aastane Modric lõi imelise värava ning lisaks sellele skooris ka penaltist. Modric on olnud jalgpalli tipus mitmeid aastaid, kuid ei ole kunagi olnud Ballon d'Or'i valimistel tipus.

Dejan Loren rääkis BBC-le, et antud olukorra põhjuseks on tema päritolu: «Kuna ta on pärit väiksest riigist, siis ei saa ta nii palju tähelepanu kui selline mängija vääriks. Modric oleks tõenäoliselt hulga rohkem pildis, kui ta oleks Saksamaa või Hispaania jalgpallur. Võib-olla oleks ta isegi võitnud Ballon d'Or'i.»

Modric koos Horvaatia koondisega on tegemas suurepärast MM-i, ning juba peale teist mängu ollakse alagrupist kindlasti edasi pääsenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles