Salah võib lõpetada Egiptuse koondise esindamise (2)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SÃO PETERSBURGO, MO - 19.06.2018: RUSSIA VS EGYPT - Mohamed Salah during the match between Russia and Egypt valid for the 2018 World Cup held at the Zenit Arena in St. Petersburg, Russia. (Photo: Ricardo Moreira/Fotoarena/Sipa USA)
SÃO PETERSBURGO, MO - 19.06.2018: RUSSIA VS EGYPT - Mohamed Salah during the match between Russia and Egypt valid for the 2018 World Cup held at the Zenit Arena in St. Petersburg, Russia. (Photo: Ricardo Moreira/Fotoarena/Sipa USA) Foto: Fotoarena / Fotoarena/Sipa USA

Liverpooli jalgpalliklubi ning Egiptuse koondise staarmängija on valmis lõpetama Egiptuse koondise esindamise peale järjekordset skandaali ja tüli seoses kohaliku jalgpalliliiduga.

Mohamed Salahi jaoks ei ole hooaja lõpp olnud kerge: kõigepealt saadi Liverpooliga valus kaotus Meistrite Liiga finaalis, peale vigastuspausi suutis Salah siiski Egiptuse koondist esindada MMil, kuid ka see turniir lõppes alagrupist välja kukkumisega.

Nüüd on Salah kaalumas oma rahvuskoondise karjääri lõpetamist, vahendab The Independent. Egiptuse ründaja sattus suurde poliitilisse konflikti, kui temast avaldati enne MMi algust pildid koos Tšetšeenia liidri Ramzan Kadõroviga.

Kadõrov otsustas peale kohtumist Salahiga teha egiptlasest Tšetšeenia aukodaniku. Kadõrov kirjutas: «Mohamed Salah on nüüdsest Tšetseenia vabariigi aukodanik!» Lisaks sellele nimetas Kadõrov varem Salahi maailma parimaks jalgpalluriks.

Nüüd on Salah aga uskumas, et Egiptuse koondis kasutas teda poliitiliselt ära ning nüüd on egiptlane plaanimas lõpetada koostööd rahvuskoondisega. Juba varem on Salah olnud Egiptuse jalgpalliliiduga tülis. Aprillis oli neil konflikt seoses Salahi pildi kasutamisega.

Salah oli hämmastunud, et tema pilt oli nii silmatorkavalt lennukil, mis pidi meeskonna viima Venemaale. Antud lennuk oli välja pakutud meeskonna ametliku sponsori WE poolt. Salahil on aga isiklik leping WE-ga konkureeriva telekommunikatsiooniettevõtte Vodafone'iga.

Peale uut poliitilist probleemi on Salah suure küsimuse ees, kas jätkata oma rahvusvahelist karjääri või lõpetada Egiptuse koondise esindamine ning jätkata ainult oma klubikarjääriga. Ilmselt kuuleb ametlikku vastust peale Egiptuse MMilt lahkumist.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles