Kahe suure põruja suur lootus

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Romelu Lukaku
Romelu Lukaku Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA

Kui kolmapäeval selgusid mõlemad edasipääsejad (Venemaa ja Uruguay) A-alagrupis, siis sama toimus nädalavahetusel ka G-kvartetis. Belgia sakutas 5:2 Tuneesiat ja Inglismaa 6:1 Panamat – kahel soosikul on täisedu ja au omavahelises heitluses selgitada, kumb jätkab play-off’is esimese ja kumb teisena.

Sarnasusi leiab veel: nii Venemaa, Inglismaa kui ka Belgia on turniiri resultatiivseimate meeskondadena löönud kaheksa väravat. Kuna Inglismaa ja Belgia lähevad neljapäevasele duellile täpselt võrdse väravate vahega (8-2), võib otsustavaks saada kaartide hulk: seni on inglasi hoiatatud kaks ja belglasi kolm korda. Kas nüüd on aeg küps Belgia Punaste Kuradite kuldse põlvkonna lõplikuks ja suureks läbimurdeks ja kas alatine äparduja Inglismaa suudab seekord imet teha? ESPN püstitas iseäranis kõrgelennulise küsimuse: kas Inglismaa ja Belgia on MMi suurimad favoriidid?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles