Argentina jalgpallilegend: Messi saab ise homme algkoosseisu valida

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jorge Sampaoli juba piilub Lionel Messi poole. Kes kuuluvad homme algkoosseisu?
Jorge Sampaoli juba piilub Lionel Messi poole. Kes kuuluvad homme algkoosseisu? Foto: ANTON DENISOV / Sputnik

Argentina jalgpallikoondise kaos jätkub. Kui pärast 0:3 kaotusmängu Horvaatiale teatasid mängijad, et tahavad koondise peatreenerist Jorge Sampaolist vabaneda, siis üks nende soov on täidetud: homseks kohtumiseks Nigeeriaga valivad algkoosseisu just mängijad ise, vahendab Daily Mail.

Argentina viigistas MMi avamängus 1:1 Islandiga ning kaotus Horvaatiale suurendas mängijate rahulolematust. Pahameeletorm suurenes, kui Sampaoli teatas pressikonverentsil, et meeskond ei sula Lionel Messiga kuidagi ühte ning nad takistavad Barcelona staaril head mängu tegemast. Seepeale suhtlesid argentiinlased kohaliku jalgpalliliidu tegelastega ning teatasid: Sampaoli peab ametist lahkuma ning tema asemele võiks tulla Jorge Burruchaga.

Nüüd teatas 1986. aastal Argentinaga maailmameistriks tulnud Ricardo Giusti, et on Burruchagaga ka ise rääkinud ning kinnitas, et mängijatel on nüüd vaba voli ise otsuseid teha. Koosseisu valivad koondise kogenuimad liikmed Messi ning Javier Mascherano.

«Mängijad valivad meeskonna, see on fakt. Kui Sampaoli tahab pingile istuma tulla, tulgu. Aga kui ei, pole probleemi.»

Väidetavalt on Sampaoli ka ise Argentina jalgpalliliidu presidendi Claudio Tapiaga vestelnud ning on otsustanud ametis jätkata. Täna juhendas ta igatahes meeskonna treeningut.

Jorge Sampaoli ja Lionel Messi treeningul
Jorge Sampaoli ja Lionel Messi treeningul Foto: Mikhail Metzel / Mikhail Metzel/TASS

Argentina on D-alagrupis neljandal kohal ning vajab Nigeeria vastu edasipääsuks kindlalt võitu. Mäng peetakse homme kl 21 Krestovski staadionil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles