Kodune epeesõda nõudis järgmise ohvri (4)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erika Kirpu (vasakult) jääb eemalt vaatama, kuidas Julia Beljajeval, Kristina Kuusel, Irina Embrichil ja Katrina Lehisel MMil läheb FOTO: Mihkel Maripuu
Erika Kirpu (vasakult) jääb eemalt vaatama, kuidas Julia Beljajeval, Kristina Kuusel, Irina Embrichil ja Katrina Lehisel MMil läheb FOTO: Mihkel Maripuu Foto: Mihkel Maripuu

Kui EMi eel ehitas vehklemisliidu juhatus Katrina Lehise kaasamisega erandotsust tehes kiriku keset küla – andis võimaluse kõigile meie viiele tipptasemel epeenaisele –, siis eile MM-koondist kinnitades mindi ühest küljest sama, aga teisalt sootuks uut rada.

Alaliidu presidendi Margus Hansoni sõnul oli juhatus kahes võtmeküsimuses ühel meelel: a) MMile ei saadeta eraldi individuaalset ja võistkondlikku koosseisu, vaid üks kvartett, kes esindab Eestit mõlemas võistluses; b) äsjased EMi medalinaised Katrina Lehis, Kristina Kuusk ja Julia Beljajeva peavad igal juhul koosseisu kuuluma.

«Küsimus oli, kes ja kuidas otsustab neljanda liikme. Pidasime ses osas nõu ka peatreener Kaido Kaabermaga, kes viibis samuti juhatuse koosolekul. Valik langes Irina Embrichile,» selgitas Hanson.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles