Kuku jalgpallipäevik: Peter Schmeichel – kasulik idioot?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peter Schmeichel.
Peter Schmeichel. Foto: OLI SCARFF / AFP

Kuku Jalgpallipäevikus rääkis Taani ajakirjanik Troels Bager Thogersen, et mõned kuud tagasi, kui Taani legendaarne väravavaht Peter Schmeichel hakkas juhtima Vene telekanalis RT jalgpallisaadet, sai talle osaks võimas kriitikalaine. Taani meedia nimetas teda seejuures isegi «kasulikuks idioodiks», vene propagandamasina tööriistaks. «Taani fänne ja meedia ajas marru tema intervjuu FIFA presidendi Gianni Infantinoga, kus Schmeichel tegeles Venemaa õigustamisega.»

Lisaks rääkis Taani ajakirjanik, et Christian Erikseni näol on tegemist tänase koondise parima mängijaga, keda võib võrrelda ka vendade Michael ja Brian Laudrupiga. «Ilma Eriksenita oleks Taani üsna tavaline meeskond ja poleks tõenäoliselt MMile kvalifitseerunudki.»

Kuku Jalgpallipäevik on eetris tööpäeviti kell 18.05 ning nädalavahetusel 17.05. Saatejuht jalgpalliajakirjanik Andres Must.

Kuula saadet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles