Argentina võidumängul hullunud Maradona avaldas, miks ta haiglasse viidi

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diego Maradona.
Diego Maradona. Foto: Alexander Demianchuk / Alexander Demianchuk/TASS

Argentina jalgpallilegend Diego Maradona viidi eile pärast Argentina 2:1 võidumängu Nigeeria vastu haiglasse. Kuigi videopildi vahendusel tundus, et Maradona oli jälle mõnuaineid pruukinud, teatas jalgpallilegend Facebooki vahendusel, et haiglasse viis teda hoopis kaela närvivalu. 

Maradona käitus terve kohtumise imelikult. Vähemalt korra püüdis ka telekaamera kinni hetke, kui vutilegend oli kinnisilmi oma tooli vajunud, ühe poolehoidja filmitud klipis võib aga näha ebamääraselt õõtsuvat ja totralt naeratavat meest, kes ei saaks justkui arugi, kus ta on ja mida teeb.

Argentinale edasipääsu taganud võiduväravat tähistas Maradona aga keskmiste sõrmede viibutamisega, karjudes ka Nigeeria koondise suunas ebasündsaid väljendeid. 

Diego Maradona nautis Argentina-Nigeeria mängu täiel rinnal.
Diego Maradona nautis Argentina-Nigeeria mängu täiel rinnal. Foto: Peter Kovalev / Peter Kovalev/TASS

Ühel hetkel talutati Maradona looži siseruumidesse, kus ta toolile vajus ning sealt viidi argentiinlane haiglasse.

Nüüd teatas Maradona, et kuulujutud ei vasta tõele ning ta polnud mingite ainete mõju all. «Mu kael hakkas valutama ning mind tabas kurnatus. Arst soovitas mul enne teist poolaega lahkuda, kuid ma tahtsin jääda. Kuidas ma oleksin saanud lahkuda?»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles