Kolumbia tähtründaja MM sattus ohtu

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James Rodriguez lahkus eile väljakult juba 31. minutil
James Rodriguez lahkus eile väljakult juba 31. minutil Foto: FABRICE COFFRINI / AFP

Kolumbia koondise peatreener Jose Pekerman tunnistas, et on koondise tähtründaja, nelja aasta taguse MMi kangelase James Rodriguezi pärast väga mures. Suure tõenäosusega ei saa ründaja MMi kaheksandikfinaalis Inglismaa vastu platsilegi tulla, vahendab Sky Sports.

Rodriguez vahetati eile 1:0 võidumängus Senegaliga välja juba 31. minutil, kui ta hakkas lonkama. Pekerman sõnas pressikonverentsil, et ei tea täpselt, mis 26-aastase palluriga juhtus, kuid ta on äärmiselt mures.

«See on minu meeskonna jaoks väga keeruline olukord. Saan kinnitada, et see pole meie jaoks mugav situatsioon.»

Samuti ei saanud Pekerman kinnitada, kas tegemist on vana vigastusega, mis Rodriguezi kohtumises Jaapani vastu algkoosseisust välja jättis.

«Meil ei ole praegu täpset informatsiooni, ma ei saa seda kinnitada ega ümber lükatada. Ta oli täielikult terve, aga praegu ma ei tea enam, mis seisus ta on. Loodame, et kuuleme häid uudiseid, aga ma poleks ka liialt lootusrikas.»

Kolumbia kohtub MMi kaheksandikfinaalis teisipäeva õhtul Inglismaaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles