MMil põrunud Saksamaa koondise kapten: me ise keerasime viimase mängu p***e

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manuel Neuer
Manuel Neuer Foto: ANDREAS ARNOLD / AFP

Jalgpalli MMil alagrupis viimaseks jäänud tiitlikaitsja Saksamaa jõudis noruspäi tagasi kodumaale ning Frankfurdi lennujaamas andsid ajakirjanike ees oma ebaedust aru nii Saksamaa koondise kapten Manuel Neuer kui peatreener Joachim Löw.

Manuel Neuer: 

«Oleme raevukad, pettunud, vihased, et oleme siin tagasi ja keerasime viimase mängu p***e.  See on meie enda süü, meie oleme need, kes ei suutnud hästi esineda ning meie, mängijad, oleme vastutavad. Me olime hästi valmistunud, kõik oli meie endi kätes. Meie, kes me olime väljakul, olime varem neid vastaseid alistanud ja oskasime hästi mängida. Te ei näinud seda meie kolmes kohtumises ning meil on väga kahju!»

Manuel Neuer ajakirjanike piiramisrõngas
Manuel Neuer ajakirjanike piiramisrõngas Foto: YANN SCHREIBER / AFP

Joachim Löw: 

«Meeskond ei näidanud seda taset, mida tavaliselt. Mina kui peatreener olen vastutav ning pean endalt küsima, miks see nii juhtus. See võtab veidike aega ning seejärel saame sellest rääkida. Peame pärast väljalangemist mõtlema õigetele meetmetele. Peame selgelt muudatusi tegema ning peame arutama, kuidas seda teha.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles