Püha Serena kiusamine? (2)

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wimbledonis seni seitse korda võidutsenud Serena Williams jahib Margaret Courti rekordit ehk 24. slämmiturniiri võitu.
Wimbledonis seni seitse korda võidutsenud Serena Williams jahib Margaret Courti rekordit ehk 24. slämmiturniiri võitu. Foto: Adam Davy/PA Wire/PA Images/Scanpix

Kell on 8.30 hommikul, kui heliseb Serena Williamsi Floridas asuva maja uksekell. Williamsit ennast pole kodus, kuid tema assistent teeb ukse lahti. Ukse taga on USA antidopinguagentuuri ametnik, kel varuks lühike, ent seda tungivam nõudmine: Williams peab andma dopinguproovi.

Ametnikku ei huvita karvavõrdki, et kohustusliku ADAMS-programmi põhjal, kus kirjas igapäevane tunniajane vahemik ja sportlase asukoht, ei peagi Williams parajasti kodus viibima. Dopingukütt ei soostu lahkuma enne, kui tennisist on proovi andnud. Assistent lubab mehe tuppa ning too istub seal tunde, enne kui lõpuks siiski järele annab. Proov jääb võtmata.

Kui Williams koju jõuab ja juhtunust kuuleb, on ta püha viha täis. Ameeriklanna võtab telefoni ja kurdab muret WTA tegevjuhile Steve Simonile.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles