Inglased süüdistavad Belgialt saadud kaotuses oma väravavahti

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jordan Pickford
Jordan Pickford Foto: MARIANA BAZO / REUTERS

Pärast Inglismaa koondise viimast alagrupikohtumist Belgia vastu hakati inglaste väravavahti ootamatult kaotuses süüdistama.

Küsimus tekkis Inglismaa koondise väravavahi otsuse üle minna palli tõrjuma vasaku käega. Adnan Januzaj meisterlik löök lendas üle Pickfordi käte. Selle värava tulemusena võitsid belglased mängu 1:0. Inglaste väravavaht Pickford otsustas palli hüppelt tõrjuma minna vasaku käega, kuid pallini ta ei ulatanud.

Peale mängu on hakatud sotsiaalmeedias kirjutama, et antud värav oli Jordan Pickfordi süü, kuna teise käega tõrjuma minnes oleks ta võib-olla pallini paremini ulatunud. Arutelus jagunevad üldiselt inimesed siiski kaheks: need kelle jaoks oli tegu Pickfordi veaga ja need, kes usuvad, et inglasel ei olnudki antud olukorras midagi teha.

Inglise endine jalgpallur Gary Neville rääkis ITV's, et Pickfordi positsioonivalik antud olukorras oli pigem halb. Veel halvem oli aga tema otsus minna palli tõrjuma vasaku käega. Kokkuvõttes antud olukord ei määra aga Inglismaa saatuses liiga suurt rolli, kuna inglased pääsesid edasi kaheksandikfinaali, kus kohtutakse Kolumbiaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles