Rootsi kapten sai naiselt karmi käsu: jää MMile, sünnitan üksi!

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andreas Granqvist.
Andreas Granqvist. Foto: JORGE GUERRERO / AFP / Scanpix

Jalgpalli MMil kaheksandikfinaali jõudnud Rootsi jalgpallikoondise kaptenil Andreas Granqvistil oli ees raske valik: kas jääda Venemaale või lennata koju, et olla oma teise lapse sünni juures? Olukorra lahendas otsustavalt Granqvisti naine.

Lõuna-Koread ja Saksamaad selja taha jättes koos Mehhikoga alagrupist edasi pääsenud Rootsit ootab teisipäeval ees kaheksandikfinaal Šveitsiga. Kuna aga 33-aastase Granqvisti kaasa Sofie on viimaseid päev lapseootel, kusjuures praegu on arstid võimalikuks sünnikuupäevaks ennustanud just nimelt 3. juulit ehk teisipäeva, kaalus Granqvist tõsiselt kojusõitu.

«Kui pääseme grupist edasi, sõidan ikkagi koju,» lubas koondise kapten enne turniiri algust. Sellest ei taha aga midagi kuulda... Sofie Granqvist!

«Muidugi tahaksin, et Andreas oleks lapse sünni juures, aga tõenäoliselt seda ei juhtu. Samas - mis saaks praegu olla MMist tähtsam? Ma ei taha mingil juhul, et ta kaheksandikfinaalist eemale jääks. Sellest hetkest on ta ju väiksest peale unistanud. Ta jääb MMile!» teatas Sofie intervjuus Aftonbladetile.

Granqvist on realiseerinud sel turniiril Rootsi koondise särgis kaks penaltit, saates 11 meetri karistuslöögi sihile nii Lõuna-Korea kui ka Mehhiko vastu peetud mängus. Rootsi koondist on nende praegune kapten esindanud 75 korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles