Kuku jalgpallipäevik: Argentina sunniti kadunud poega Messit üleöö armastama hakkama

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: Sergei Savostyanov/TASS/Scanpix

Kuku raadio jalgpallipäevikus rääkis Argentina ajakirjanik Sergio Levinsky argentiinlaste suhtest Lionel Messiga. Kuna Messi lahkus Argentinast poisikesena, sirgus jalgpalluriks Hispaanias, polnud argentiinlastel pikka aega tema olemasolust teadlikud.

Kuku jalgpallipäevikus rääkis Argentina ajakirjanik Sergio Levinsky argentiinlaste suhtest Lionel Messiga. Kuna Messi lahkus Argentinast poisikesena, sirgus jalgpalluriks Hispaanias, polnud argentiinlastel pikka aega tema olemasolust teadlikud.

«Kujuta nüüd endale ette, et sa saad teada, et sul on poeg. Tuleb mingi naine ja ütleb sulle, et mäletad, 20 aastat tagasi… ja nüüd vaata, sul on poeg,» näitlikustas Levinsky. «Ja nüüd pead sa seda inimest, kelle olemasolustki sa teadlik polnud, üleöö armastama hakkama!»

Levinsky ütles, et just nii tuleb mõista ka argentiinlaste suhet Messiga. «Me peame teda armastama, aga me ei tundnudki teda pikka aega,» lisas Levinsky.

Kuku Jalgpallipäevik on eetris tööpäeviti kell 18.05 ning nädalavahetusel 17.05. Saatejuht on jalgpalliajakirjanik Andres Must.

Kuku jalgpallipäeviku seekordne saade on kuulatav siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles