Modric sai meeskonnakaaslaselt ülivõrdes kiita

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivan Rakitic ja Luka Modric
Ivan Rakitic ja Luka Modric Foto: EPA/Scanpix

Horvaatia jalgpallikoondislane Ivan Rakitic ei hoidnud ennast tagasi ning rääkis Horvaatia – Taani kaheksandikfinaalikohtumise eel meeskonna kaptenist Luka Modricist ülivõrdes.

Rakitic ei jätnud mainimata ka Hispaania koondise poolkaitsjat Andres Iniestat, kellega on mänginud neli aastat koos FC Barcelonas.

«Tundub, et mõlemad on teiselt planeedilt ning tulid meie, lihtsurelikega, jalgpalli mängima. Mul on olnud väga suur au mängida Andresiga viimased neli aastat Barcelonas ja Lukaga viimased 11 aastat Horvaatia meeskonnas. Kui ma peaksin jalgpallimeeskonna moodustama, oleksid nemad kaks kindlasti seal. Andres on üks mu parimaid sõpru ning Luka on mulle kui vanem vend,» rääkis Rakitic BBC-le. 

Endine Horvaatia jalgpallikoondislane Robert Prosinecki peab Modricit aga riigi läbi aegade parimaks palluriks. «Luka pole mitte ainult parim mängija, vaid ka suurepärane inimene, liider, kellele saab alt üles vaadata.»

Horvaatia kohtub täna MMi kaheksandikfinaalis kell 21 Taaniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles