Venemaa ründaja sattus isa sõnade tõttu dopinguskandaali

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Deniss Tšerõšev
Deniss Tšerõšev Foto: FRANCISCO LEONG / AFP

Venemaa jalgpallikoondise ründaja Deniss Tšerõšev peab enne MMi kaheksandikfinaali Hispaaniaga tõrjuma dopingusüüdistusi, vahendab Telegraph.

MMil kolm väravat löönud Tšerõšev sattus skandaali keskmesse oma isa sõnade tõttu. Või läks kontekstis midagi kaduma, sest Dmitri Tšerõšev andis intervjuus Venemaa väljaandele Sport Weekend mõista, et poeg on kasutanud kasvuhormooni.

«Ta sai vigastada ning arstide ebakõla tõttu süstisid nad talle kasvuhormooni. Seda tehti seetõttu, et Deniss kiiremini paraneks.»

Deniss Tšerõšev tõrjub aga süüdistusi. «Ma ei tea, kust ajakirjanik selle info võttis. Võib-olla ta ei mõistnud mu isa. Ma pole mitte kunagi keelatud aineid kasutanud!»

Venemaa jalgpalliliidu tehtud avalduses kinnitati, et Tšerõševit süstiti, kuid mitte kasvuhormooni sisaldava ainega, vaid talle tehti plasmasüst. Ühtlasi süüdistati väljaande ajakirjanikku, et too oli mängija isa sõnu liiga vabalt kasutanud.

Tagasi üles