Klavan alustab Liverpooliga uueks hooajaks ettevalmistumist

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan jagas autogramme Paides
Ragnar Klavan jagas autogramme Paides Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

FC Liverpool andis oma kodulehel teada, et esmaspäeval alustavad 26 mängijat ettevalmistust uueks hooajaks. Teiste seas peab esmaspäeval Melwoodis kohal olema Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan.

Mõistagi ei tule treeningutele MMil mänginud või mängivad pallurid - Trent Alexander-Arnold, Roberto Firmino, Marko Grujic, Jordan Henderson, Dejan Lovren, Sadio Mane, Simon Mignolet ja Mohamed Salah, küll aga on treeningutel kohal uued poolkaitsjad Naby Keita ja Fabinho.

Esmaspäeval treeningutega liituvad pallurid: Rafael Camacho, Pedro Chirivella, Nathaniel Clyne, Fabinho, Joe Gomez, Kamil Grabara, Danny Ings, Curtis Jones, Loris Karius, Naby Keita, Caoimhin Kelleher, Ryan Kent, Ragnar Klavan, Adam Lallana, Lazar Markovic, James Milner, Alberto Moreno, Sheyi Ojo, Divock Origi, Adam Phillips, Andy Robertson, Dominic Solanke, Daniel Sturridge, Danny Ward, Harry Wilson, Ben Woodburn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles