Olympiakose täht tõi Lätile alagrupi võidu

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janis Strelnieks
Janis Strelnieks Foto: TT NEWS AGENCY / REUTERS

Korvpalli MM'i valikturniiri B-alagrupi võidu kindlustas Läti koondis, kes alistas otsustavas kohtumises Ukraina 93:71.

Nii Lätil kui Ukrainal oli B-alagrupis kogutud võrdselt kolm võitu ja kaks kaotust, mis tähendas, et meeskondade omavaheline mäng sai otsustavaks. Lätlased suutsid näidata täna toimunud kohtumises paremat mängu ning nii alistati kindlalt Ukraina ja võideti oma alagrupp.

Lätlaste võtmemängijaks sai klubikorvpalli Olympiacose särgis mängiv Janis Strelnieks, kes tõi lätlaste parimana 26 punkti. Lisaks korjas Strelnieks viis lauapalli ja andis üheksa resultatiivset söötu. Lisaks Strelnieksile näitasid head mängu ka Rihards Lomazs ja Martins Meiers, kes mõlemad lisasid omalt poolt 16 punkti.

Esimesel veerandajal suutsid lätlased teha sisse nelja punktilise vahe ja poolajaks oldi Ukraina vastu peal juba 41:34. Ka kolmandal ja neljandal veerandajal ei antud ukrainlastele suurt lootust, ning nii võideti mäng lausa 22 punktiga.

Korvpalli MM toimub järgmisel aastal 31. augustist 15. septembrini Hiinas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles