Iniesta teatas pärast kaotust Venemaale koondisekarjääri lõpetamisest

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spain's Andres Iniesta during international friendly match on June 3,2018.(Photo by Acero/Alter Photos/Sipa USA)
Spain's Andres Iniesta during international friendly match on June 3,2018.(Photo by Acero/Alter Photos/Sipa USA) Foto: Acero / Alter Photos/Sipa USA

Andres Iniesta, kes on Hispaania koondises pidanud enam kui 130 kohtumist ning võitnud kolm suurturniiri teatas täna peale kaotust Venemaale, et selle mänguga lõppes tema koondisekarjäär.

34-aastane FC Barcelona legend alustas kohtumist Venemaa vastu pingilt, kuid 67. minutil kaastati ta mängu. Kuna mäng lõppes siiski 1:1 viigiga, tuli võitja selgitamiseks lüüa penalteid. Iniesta realiseeris oma penalti kindlalt, kuid Koke ja Iago Aspase eksimused tähedasid seda, et Hispaania langes välja juba enne veerandfinaale.

«See oli minu viimane mäng Hispaania koondise särgis. Üks imeline aeg minu karjääris on läbi saanud. Vahest ei lõppe asjad nii, nagu sa nendest unistanud oled,» vahendab Goal.com Iniesta mängujärgseid sõnu.

Inimesta mängis kokku Hispaania koondises 131 korda, lüües rahvuskoondise särgis 13 väravat. Mälestusväärseimaks väravaks tema koondisekarjääris jääb kindlasti 2010 aastal MM-finaalis Hollandi vastu löödud võiduvärav lisaajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles