MM tõi tragöödia: võidu üle juubeldanud Brasiilia fänn hukkus hirmsal moel

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tamara Maiochi.
Tamara Maiochi. Foto: Tamara Maiochi / Facebook

Koos sõpradega Brasiilia jalgpallikoondise võitu tähistanud fänn Tamara Maiochi kukkus nii õnnetult veiniklaasi otsa, et suri.

30-aastane Maiochi juubeldas kodus koos sõpradega, kui Brasiilia alistas 2:0 Serbia. Lõpuvile kõlades hüppas naine püsti, ühes käes mobiiltelefon ja teises veiniklaas, kuid kaotas tasakaalu. Üritades otsida tuge diivanilaualt, Maiochi kukkus, ent õnnetuseks oli ta hetk varem pillanud käest klaasi ja selle terav serv lõikas läbi tema kaelaveeni. Sõbrad üritasid küll käterätikutega meeleheitlikult verejooksu peatada, ent hetkeks, mil kiirabi kohale jõudis, oli Maiochi juba surnud.

Alles 31. mail postitas Maiochi Facebooki sõnumi, milles hoiatas kõiki autoroolis mobiiltelefoni kasutamisega kaasnevate ohtude eest. «Me ei kujuta iial ette, et midagi sellist võiks meiega juhtuda. Aga õnnetusi tuleb ette. Minu usk ütleb mulle, et kõigel, mis juhtub, on põhjus,» kirjutas Maiochi.

Selle pildi postitas Tamara Maiochi sotsiaalmeediasse maikuus.
Selle pildi postitas Tamara Maiochi sotsiaalmeediasse maikuus. Foto: Tamara Maiochi / Facebook
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles