Galerii: Suurel Võidusõidul kihutati alati stiilsetel vanadel Volgadel

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu ringrajal sel nädalavahetusel peetud Suurel Võidusõidul käisid teiste seas rajal ka alati palju vaatemängu pakkuvad vanad Volgad.

Mõlemad sõidud võitis Volga 406 rooli keeranud Raimons Elbakjans, edestades esimeses sõidus Normunds Dobumsit seejuures vaid 0,350 ja teises 0,341 sekundiga. Esimeses sõidus lõpetas kolmandana Ervins Kreicbergs ja teises Aleksandrs Cuhrovs. Etapi kokkuvõttes võidutses Elbakjans täiseduga Volga 406 ja Dobums omakorda Volga-klassis. Lätlaste kõrval ainsa eestlasena stardis olnud Kristjan Sooper sai avasõidus kuuenda ja teises seitsmenda koha, mis andis Volga-klassis etapi viienda koha.

BMW Xtreme klassis võidutses kõik kolm sõitu esimesena lõpetanud Thomas Padovani, talle järgnesid üldarvestuses autot jaganud Juha Huhtala ja Markus Grönthal. Kolmanda koha sai Kren Tunder. Ajalooliste vormelite sõidus ületas finišijoone esimesena lätlane Andris Grikis, teise koha sai Taavi Kroon ning kolmandana jõudis finišisse Ain Lähker.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles