Tallinna Kalev lõi käed Eesti koondise kaitsjaga

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Mööl (mustas)
Karl Mööl (mustas) Foto: Marko Saarm / Sakala

Tallinna Kalevi jalgpalliklubi teatas, et nendega liitub äärekaitsja Karl Mööl.

Hooaja esimesel poolel Taani esiliigas HB Køge eest mänginud Mööl harjutas pärast sealse hooaja lõppu juba mõnda aega Kaleviga. Kuna Kalevil lõppes hooaja esimese poole järel leping Artjom Artjunini ja Sandro Sene Anibal Embaloga, vajati kaitsesse hädasti täiendust ja Mööli palkamine oli seetõttu loogiline samm.

Mööl alustas karjääri Floras, ent liitus 2014. aastal Nõmme Kaljuga, kus kerkis klubi põhimeheks, pidades nelja hooaja jooksul 132 liigamängu. Eesti koondist on 26-aastane paremkaitsja esindanud seni üheksas mängus.

Lisaks Möölile toodi Florast laenule keskkaitsja Marco Lukka ning Martin Reimi JKst Markus Allast. Suvel lahkusid klubist lisaks Sandrole ja Bulgaaria meistriliigasse siirdunud Artjuninile ka Abdoul Karim Conte, kes lõi käed Austria esiliigas mängiva Innsbrucki Wackeriga, ning Hans-Kristjan Hansberg, Juhan Jakobson, Juhan Jograf Siim ja Alex Sander Sepp.

Tallinna Kalev on hooaja esimese poole järel Eesti kõrgliigas 7. kohal, olles kogunud lähima jälitaja Kuressaarega võrdselt 14 punkti. Kuuendal kohal olevast Paide Linnameeskonnast jäädakse maha kuue punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles