Piltuudis: Zlatan tervitas LeBroni täpselt nii, nagu võis arvata

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic Foto: Kelley L Cox / Kelley L Cox-USA TODAY Sports/Sipa USA

Täna hommikuks selgus, et korvpallimaailma superstaar LeBron James jätkab oma karjääri NBA meeskonnas Los Angeles Lakersis. Rootsi jalgpallitäht Zlatan Ibrahimovic, kes mängib jalgpalli samuti Los Angeleses, tervitas LeBroni temale vägagi omasel viisi.

Nimelt postitas Ibrahimovic Instagrami pildi, kus on peal nii tema ise kui ka James, pildi alla kirjutas rootslane kommentaariks: «Nüüd on LA's olemas nii jumal kui ka kuningas. Zlatan tervitab kuningat!» Teatavasti on Jamesi Instagrami nimes samuti sees sõna kuningas ja mees armastab ennast ka ise kuningaks kutsuda.

Jumala all mõtleb Zlatan otseloomulikult ennast, sest nii kõrge enesehinnanguga mängija ei saakski muudmoodi käituda. Rootslane on postitanud ka varem pilte, kus on kujutatud jumalat, aga jumala nägu asendatud Zlatani omaga. Ibrahimovic on tuntud oma julgete väljaütlemiste poolest, näiteks Los Angeles Galaxy jalgpallimeeskonnaga ühinedes kirjutas rootslane Instagramis oma foto alla: «Los Angeles, tere tulemast Zlatanile.»

 

Now LA has a God and a King! Zlatan welcomes @kingjames

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles