Biene tegi hooaja parima tulemuse

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endurosõitja Priit Biene.
Endurosõitja Priit Biene. Foto: Erakogu

Enduro maailmameistrivõistlused jätkusid Itaalias, Trentinos, kus sõidetid viies etapp. Juunioride klassis osalenud Priit Biene RedMoto Racingust lõpetas võistluse kuuenda kohaga.

Reede õhtul sõidetud supertestil oli Biene Junior 2 klassis kuues. Motokrossi MM-sarja Trento krossirajal toimunud kolme sõidu järel oli Biene oma klassi kuues ning üldarvestuses 14. kohal. Keeruliseks läksid olud enduro-testil.

«Konkurentidega tekkis päris suur vahe ning ma ei kohanenud lõõmanud 36-kraadise kuumusega,» ütles Biene.

Eestlase trumbiks peetaval hard-endurol suutis Biene end kokku võtta, läbis need katsed väga hästi ja tõusis tagasi 14. kohale ning Junior 2 klassis kuuendale kohale.

«Suutsin kõik endurokatsel kaotatud aja tagasi teha ja võtsin kokkuvõttes oma. Seega sain Itaaliast parimad punktid sellel hooajal,» lisas Biene.

«Järgmine kord on plaanis tiitlivõistlustel startida augustis Rootsis, kus toimub Euroopa meistrisarja kolmas etapp.»

Kodune endurohooaeg jätkub 14.-15. juulil sõidetava Balti meistrivõistluste etapiga Lätis, Madonas. 11. juulil on Sõmerpalus kavas super enduro Eesti karikavõistlus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles