Schmeichel kritiseeris teravalt Neymari: lootsin, et me ei näe teda enam kunagi (2)

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar
Neymar Foto: DAVID GRAY / REUTERS

Taani jalgpallikoondise ja Manchester Unitedi legend, meeskonna Meistrite liiga võiduni ja viie liigatiitlini aidanud väravavaht Peter Schmeichel on Venemaal peetaval jalgpalli MMil ka erinevate jalgpallistuudiote ekspert. Ka Russia Today pole erand, kuid seal Schmeichel end juba vaos ei hoia.

Esmaspäeva õhtul oli Schmeichel jalgpallistuudios Brasiilia – Mehhiko mängu ekspert. Brasiilia võitis 2:0, kuid enim kõneainet pakkus koondise kapteni Neymari ülereageerimine mängu erinevates olukordades. Eriti jõhkraks kujunes olukord 72. minutil, kui Miguel Layun brasiillase jalale astus. Neymar asus seejärel ühelt küljelt teisele rulluma. 

Neymar maas rullumas
Neymar maas rullumas Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA / CHINE NOUVELLE/SIPA

«Oh jumal, Neymar võitis isegi FIFA mängu parima auhinna, aga peame FIFAl paluma, et nad vaataksid, kuidas ta käitusid. Ma ei oska midagi öelda, kui et see on häbiväärne,» sõnas ta. «Näen, et kõik armastavad jalgpalli, sest Twitter on hullumas.»

Neymar ise ütles , et tal oli valus ja ta ei suutnud oma valu kontrollida. «Kriitika või kiitus mind ei huvita, sest see võib suhtumisele mõjuda. Kriitikaga proovitakse mind eelkõige õõnestada,» rääkis ta.

Schmeicheli sõnad mõjuvadki kui punane rätik härjale. «Ma ei taha, et ta enam mängiks. Väga tüütu on vaadata, kuidas ta vastastele kollaseid kaarte tekitab,»pahandas Schmeichel. «Ta näeb välja nagu ta oleks suremas. Ma lootsin, et ta pannakse kanderaamile ja viiakse kiirabiga minema, et me teda kunagi ei näeks.»

Peter Schmeichel 
Peter Schmeichel Foto: Tim Goode / PA Wire/PA Images

Lisaks soovitas legend Neymari puhul rohkem VARi kasutada. «Sellisest mängust me peamegi lahti saama. Kas te olete kunagi näinud Ronaldot midagi sellist tegemas? Ta õppis juba väikesesest peale, et selliseid asju ei tohi kunagi teha, sest tal oli niivõrd hea treener nagu Alex Ferguson. Kas te näete Messit või Harry Kane’i midagi sellist tegemas? Ei!»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles